English | Shqip

Deklarata e fshehtësisë

Parathenie
CENTURY 21 PRESTIGE operon web sitin ne www.c21prestigealbania.com ("Site"). Ne respektojme privacine e cdo perdoruesi te ketij Siti (u referohemi "juve" si "nje perdorues"), edhe ne rast se jeni ne fillimet e kerkimit tuaj te pronave te patundshme apo edhe nese e keni vizituar dhe me pare Sitin tone. Kjo Deklarate Fshehtesie ju jep informacion specifik mbi menyren se si ne e mbrojme informacionin qe identifikon nje perdorues ("Informacion Personal") dhe qe mbledhim nga Siti, si e trajtojme ate, dhe si e perdorim informacionin agregat.

DUKE U RREGJISTRUAR PER OSE DUKE PERDORUR SITIN, JU NENKUPTONI PRANIMIN E KESAJ DEKLARATE FSHEHTESIE. NESE JU NUK E PRANONI KETE DEKLARATE FSHEHTESIE, JU NUK MUND TA PERDORNI KETE SITE. Ne rezervojme te drejten per te modifikuar kete deklarate ne cdo kohe duke publikuar nje njoftim ne faqen kryesore te Sitit. (Nese e konsiderojme te pershtatshme, ne mund te publikojme dhe komente shtese mbi ndryshime te rendesishme.) Perdorimi i Sitit nga ana juaj pas dates se modifikimit te fundit te listuar ne kete Deklarate Fshehtesie, per ne do te thote se ju keni rene dakord me keto ndryshime.

Vendodhja e Serverave dhe Transferimi i Informacionit ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes
Siti eshte hostuar nga server ne Shtetet e Bashkuara. Nese ndodheni jashte Shteteve te Bashkuara, Informacioni juaj Personal do te transferohet ne Shtetet e Bashkuara. Duke ofruar Informacionin tuaj ju bini dakord me transferimin e ketij informacioni ne Shtetet e Bashkuara dhe me ruajtjen, perdorimin e tij ne perputhje me kete Deklarate Fshehtesie.

Qellimi i kesaj Deklarate Fshehtesie
Kjo Deklarate Fshehtesie i aplikohet vetem perdorimit te ketij Siti nga ana juaj. Ne nuk i zoterojme, operojme apo kontrollojme web sitet e zyrave franchisee ne Shqiperi. Ne perputhje me kete, kjo Deklarate nuk eshte e vlefshme per web sitet e zyrave franchisee ne Shqiperi, marrjes, perdorimit dhe operimit te Informacionit tuaj Personal nga ana e tyre.

1. Mbledhja dhe Perdorimi i Informacionit tuaj Personal
Ne mbledhim Informacionin tuaj Personal ne Site per te permiresuar sherbimin qe ju ofrojme juve. Ne mbledhim Informacionin tuaj Personal vetem kur ju e ofroni ate me deshiren tuaj per te marre sherbime dhe informacione specifike, duke perfshire (A) regjistrime per komunikime speciale, dergimi i listimeve te reja qe perputhen me kriteret e kerkimit tuaj; (B) kerkesat per te gjetur nje prone, per te listuar nje prone, dhe per te gjetur nje agjent shitje; (C) kerkesa per te na kontaktuar; (D) kerkesa per te marre te reja periodike te industrise; (E) kerkesa per t'ia derguar listimin me email nje miku; (F) aplikime per punesim; dhe (G) kerkesa per mundesi franchising.

Kerkesa per te Gjetur apo Listuar nje Prone dhe per te Gjetur nje Agjent Shitje.
Nese dergoni nje kerkese permes ketij Siti per te gjetur ose listuar nje prone ose per te gjetur nje agjent shitje, do t'ju kerkohet te na ofroni Informacion Personal dhe kete informacion ne do t'ia kalojme zyres Franchisee ose agjentit imobiliar qe mund t'i pergjigjet kerkeses suaj. Per shembull, nese ju kerkoni qe ne te listojme pronen tuaj ose nese u kerkoni qe ne te shikojme per listime ne zonen tuaj, ju do te referoheni tek zyra jone qe gjendet ne zonen tuaj te interesit.

Kontakti me ne
Nese ju kontaktoni me ne, ne mbledhim Informacion Personal, i cili mbahet ose referohet ne zyrat ose agjentet e pavarur ne varesi te natyres se kerkeses suaj. Nese ju po kerkoni per nje prone ose per nje agjent shitje, do t'i referohet nje zyre ose agjenti imobiliar; nese kerkesa apo shqetesimi juaj na drejtohet neve, do t'i referohet departamentit perkates qe mund t'ju ofroje nje pergjigje apo zgjidhje. Informacioni qe ne mbledhim nuk perdoret ne forma te tjera dhe nuk mbahet per me shume se nje vit.

Referimi i nje Listimi tek nje Mik
Nese ju vendosni t'i dergoni nje listim nje mikut tuaj, do t'ju kerkohet te ofroni emrin dhe adresen e emailit te mikut tuaj ne menyre qe emaili yne te jete i personalizuar. Ky informacion nuk ruhet nga ne dhe informacioni perdoret vetem per te derguar nje email te vetem.

Kerkese per punesim
Nese po kerkoni punesim, do t'ju kerkohet te ofroni Informacion Personal rreth vetes suaj. Kete informacion ne do ta kalojme ne zyrat tona franchisee qe ndodhen ne zonen gjeografike ku ju banoni.

2. Mbledhja e Informacionit Jo-Personal
Edhe ne rastet kur ju nuk na dergoni asnje Informacion Personal, ne mbledhim informacion rreth menyres se si ju e perdorni Sitin tone ("Informacion Jo-Personal"). Ky informacion nuk mund te perdoret per t'ju identifikuar personalisht dhe shpjegohet ne detaje tek "Informacioni Jo-Personal".

Cookies
Nje cookie eshte nje dokument i vogel me te dhena, i cili shpesh perfshin nje identifikues anonim unik, i cili dergohet nga nje kompjuter web siti dhe ruhet ne memorjen e kompjuterit tuaj. Perdormi i cookies eshte dicka e zakonshme ne Internet. Nje web site mund te dergoje cookie-n e vet ne browser-in tuaj nese preferencat e browser-it tuaj e lejojne, por (per te mbrojtur fshehtesine tuaj) browser-i juaj lejon nje web site te kete akses vetem ne cookies qe ju ka derguar me pare, dhe jo ne cookies qe ju kane derguar web site te tjera. Ju mund ta konfiguroni browser-in tuaj ne menyre qe te pranoje te gjitha cookies, te refuzoje te gjitha cookies, ose t'ju lajmeroje kur po ju dergohet nje cookie. (Cdo browser eshte i ndryshem, ndaj kontrolloni menune "Ndihme" te browser-it tuaj per te mesuar se si mund te ndryshoni preferencat e cookie tuaj.) Ju mund te beni qe browser-i juaj te mos pranoje asnje cookie qe dergohet. Por nese i refuzoni, disa pjese te Sitit nuk do te funksionojne ne menyren e duhur dhe mund te mos ofrojne sherbimin apo informacionin qe ju keni kerkuar. Per shembull, pa cookies, ne nuk do te kemi mundesi t'ju ofrojme juve kerkimet qe ju deshironi te ruani.

Informacioni Jo-Personal
Si shume site te tjera, ne marrim Informacion Jo-Personal si psh. adresat IP (internet protocol), tipin e browser-it, emrn e ISP tuaj (internet service provider), informacion se nga eshte nje perdorues perpara se ai te arrije ne Sitin tone, cilat jane faqet qe perdoruesi viziton, rradhitja e ketyre faqeve, dhe koha qe shpenzon tek secila faqe. Nje vendor e ofron kete sherbim per ne duke derguar nje cookie per te mbledhur informacion, e ploteson informacionin dhe me pas e raporton tek ne. Ne e perdorimin Informacionin Jo-Personal per te personalizuar reklamat dhe permbajtjen qe ju shikoni, per te permiresuar sherbimin tone, per te kryer kerkime, dhe per te ofruar raportim anonim agregat per auditime te brendshme dhe pale te treta.

Rrjetet e Reklamimit
Ne dergojme ne browser-in tuaj disa prej reklamave qe ju shikoni ne rrjetin apo web sitin tone. Gjithsesi, ne lejojme dhe kompani te tjera, te quajtura pale te treta, per te sherbyer reklama brenda faqeve tona web. Duke qene se web browser-it tjuaj i duhen banners nga web site, keto kompani mund te dergojne nje skedar cookies te cookie juaj. Ju lutem, vini re se nese nje reklamues na kerkon te drejtojme nje reklam tek nje publik specifik (per shembull, meshkujve te moshes 18-34) ose nje segmenti audience (per shembull, meshkuj te moshes 18-24 te cilet kane pare permbajtje sportive) dhe nese i pergjigjeni kesaj reklame, reklamuesi mund te konkludoje se ju pershtateni me pershkrimin e audiences qe ata po perpiqen te arrijne. Si gjithmone, mbani mend se ne autorizojme palen tone te trete per te vene ne funksion cookies anonime vetem per targetimin anonim. Pala jone e trete nuk mbledh, ose nuk jep akses ne asnje prej Informacioneve tuaja Personale.

Dalja jashte serverave reklamues te Pales se Trete
Nese deshironi te ndaloni qe reklamuesit i pales se trete te dergoje dhe lexoje cookies ne kompjuterin tuaj, aktualisht ju mund te vizitoni cdo rrjet reklamues individualisht dhe te dilni prej tij (nese ata e ofrojne kete mundesi).

3. Perdorimi i informacionit
Ne perdorim Informacionin Personal dhe Jo Personal qe mbledhim ne Site (A) per t'ju ofruar juve sherbimet qe kerkoni permes Sitit; (B) per te marre, nese ju deshironi, te reja periodike mbi industrine; (C) per t'ju pergjigjur pyetjeve apo ankesave tuaja; (D) per t'ju referuar juve tek zyrat dhe agjentet qe te mund te gjeni apo listoni pronen qe deshironi ose te lokalizoni nje agjent shitje; (E) per t'i referuar nje miku nje listim; dhe (F) per t'ju pergjigjur kerkesave tuaja per mundesi franchise, dhe (G) per qellime analitike qe na ndihmojne te permiresojme Sitin tone dhe biznesin tone ne pergjithesi.

4. E drejta mbi informacionin tuaj
Nuk nuk japim me qera, shesim, apo ndajme me pale te treta Informacionin Personal qe ne mbledhim nga ky Site pervec se (i) per t'ju ofruar informacion ose sherbime qe ju kerkoni, (ii) me lejen tuaj, ose (iii) ne perputhje me rrethanat e meposhtme:

A. Vendoret e pales se trete qe ne angazhojme per te ofruar sherbime ne emrin tone, si psh. zhvillimin e web-site, dhe mbeshtetjen, kane akses ne Informacionin Personal, por ata kane rene dakord per te mos e publikuar kete informacion dhe per te mos e perdorur per asnje qellim tjeter pervec cfare ka lidhje me sherbimet e kerkuara.

B. Mund te krijohen situata te vecanta ku eshte e nevojshme per ne te publikojme dhe te perdorim Informacionin tuaj Personal dhe Jo-Personal, si psh: per te perforcuar kete Deklarate Fshehtesie ose cdo pjese tjeter te Termave dhe Kushteve qe te mbrojme te drejten tone te pronesise; per te mbrojtur kedo; per te investiguar, ndaluar, ose vepruar ndajaktiviteteve joligjore ose te papershtatshme; per te vazhduar ose konsoliduar bashkimin me nje entitet tjeter, ose cdo transaksion te ngjashem; ose per arsye te tjera qe ne percaktojme si te mirebesueshme, te pershtatshme ose te kerkuara me ligj, si psh rastet kur ne duhet te pergjigjemi ndaj vendimeve te gjykates, apo proceseve te ndryshme ligjore ose administrative.

Siti permban lidhje me website te paleve te treta duke perfshire kompani hipotekore, Zyrat tona franchisee, reklamuesit tane, etj. Nese mbani mousin tuaj mbi nje lidhje do te shikoni nese klikimi mbi lidhje do t'ju dergoje jashte Sitit. Kur ju klikoni mbi keto lidhje, ju do te kaloni tek nje pale e trete ku do te jeni subjekt i deklaratave te saj te fshehtesise dhe ne ju keshillojme ta lexoni deklaraten e tyre me kujdes. Ju lutem, kini parasysh se ne nuk jemi te pergjegjshem per praktikat e fshehtesive te ketyre web siteve dhe ne shprehimisht deklarojme se nuk mbajme pergjegjesi per asnje prej veprimeve te tyre, duke perfshire veprime qe kane lidhje me perdorimin dhe publikimin e Informacionit Personal nga ana e ketyre paleve te treta. Ne ju kujtojme te jeni te vemendshem kur kaloni nga web siti jone ne ate te nje pale te trete duke perfshire ketu dhe zyrat tona franchisee dhe ju keshillojme te lexoni me vemendje deklaraten e fshehtesise se cdo websiti qe mbledh Informacion tuajin Personal.

5. Siguria
Sherbimet tona hostuese mbajne sistemin e tyre ne perputhje me standarten e arsyeshme te industrise per te siguruar informacionin e konsumatoreve. Gjithsesi, asnje transmentim te dhenash permes internetit nuk mund te jete 100% i sigurt. "Siguria Perfekte" nuk ekziston ne Internet, dhe ju e perdorni Sitin duke e marre vete parasysh riskun.

6. Korrigjimi/Perditesimi i Informacionit Personal
Nese Informacini juaj Personal ndryshon ose ju nuk deshironi me ta perdorni kete Site, ju mund ta korrigjoni ose ta rifreskoni Informacionin tuaj Personal ose te crregjistroheni nga te rejat e industrise qe keni kerkuar te merrni ne menyre periodike duke e modifikuar ose fshire profilin tuaj nga Site, duke kontaktuar me sherbimin e klientit.

7. Femijet
Ky Site nuk i drejtohet femijeve nen moshen 13 vjec ("Femije"), dhe ne nuk mbledhim asnje informacion me dijeni apo ndergjegje, duke perfshire dhe Informacion Personal nga Femijet.

8. Te drejtat e fshehtesise
Ne perputhje me ligjin shqiptar, qytetaret shqiptre kane te drejte te kerkojne me shkrim nga biznesi me te cilin kane nje marrdhenie te vertetueshme (1) nje liste te kategorive te informacionit personal, si emri, adresa, e-maili, llojin e sherbimeve qe u ofrojne konsumatoreve, qe biznesi i ka publikuar nje pale te trete (duke perfshire dhe zyrat e lidhura qe jane ne zoterim dhe operim te pavarur) pergjate vitit kalendarik pasardhes te menjehershem per qellime te drejtperdrejta marketingu te pales se trete dhe (2) emrat dhe adresat e ketyre paleve te treta. Per te kerkuar informacionin e mesiperm ju lutem kontaktoni me ne.Ne do tu pergjigjemi ketyre kerkesave brenda 30 diteve nga dita e marrjes se kerkeses. Ju lutem, vini re se ne kemi per detyre t'i pergjigjemi nje klienti vetem nje here per cdo vit kalendarik.

9. Komente dhe Pyetje
Nese keni ndonje pyetje apo shqetesim persa i perket kesaj Deklarate Fshehtesie, ju lutem kontaktoni me ne.