English | Shqip

Udhëzues për Proçesin e Shitjes

Po kërkoni të shisni shtëpinë tuaj?

Doni të dini vlerën e pronës tuaj?


Ju mund të gjeni përgjigje te pyetjeve tuaja duke kontaktuar me një Agjent Profesionist të CENTURY 21 PRESTIGE. Ne ju vijmë në ndihmë për identifikimin, analizen dhe përmbushjen e plotë të nevojave tuaja.Udhëzues për Proçesin e Blerjes

Përcaktoni karakteristikat e pronës
Përpara se të vendosni për shtëpinë, që doni të blini duhet të konsideroni disa faktorë. Si fillim, konsideroni nevojat aktuale dhe të të ardhmes për shtëpi. Në varësi të strukturës familjare, ju mund t'ju duhet një shtëpi e nje madhesie te caktuar, me disa karakteristika te caktuara e afte per te plotësuar nevojat e familjes tuaj.

Profesionisti CENTURY 21 PRESTIGE zotëron ekspertizën që t'ju ndihmojë të bëni zgjedhjen tuaj duke ju ofruar informacion mbi tendencën e tregut, si për shembull: çmimet e shtëpisë në atë zonë dhe informacion mbi vendndodhjen që do te zgjidhni. Ju do të mund të mësoni më shumë për proçesin e kërkimit në librarinë tonë online të pronave.

21 Arsyet

NJËZET E NJË ARSYET PSE CENTURY 21® JUA BËN MË TË LEHTË BLERJEN OSE SHITJEN E SHTËPISË SUAJ.

1. AGJENTËT E KUALIFIKUAR TË REAL ESTATE-IT
Agjentët e real estate-it të CENTURY 21® kanë akses ndaj disa prej trajnimeve më të mira të industrisë së real estate-it, në këtë mënyrë ju mund të pushoni të qetë duke e ditur se shitja ose blerja e shtëpisë suaj është në duart e një agjenti të pasurive të patundshme të mirë trajnuar. Platforma e trajnimit tonë njihet si Sistemi i Mësimit CENTURY 21®, programi i mësimit, që drejton industrinë në Sistem.