English | Shqip

CENTURY 21 PRESTIGE

Click to enlarge Rr. Ismail Qemali, Nr.12
Rruga e Liceut Artistik, përballë Radio Televizionit Shqiptar
Tiranë - Shqipëri

Tel.: + 355 42 400 371
Fax.: + 355 42 400 371
Cel.: + 355 68 40 00 068

Website: www.c21prestigealbania.com
E-mail: info@c21prestigealbania.com

Orari
Hënë - Premte 09:00 - 20:00
Shtunë 09:00 - 14:00
Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Emri Telefon
Mbiemri Tipi i telefonit
E-mail Me kontaktoni në numri i mësipërm gjatë:
   
  I interesuar në
Komente
  * Fushat me të zeza janë të detyrueshme
  Mesazhi nuk dërgohet nëse ju nuk keni vendosur një numër telefoni ose një adresë E-mail.