English | Shqip

Rreth Nesh

CENTURY 21 PRESTIGE, eshte pjese e markes me te madhe ne industrine e Pronave te Patundshme.

Agjentet tane jane profesioniste te vertete, te trajnuar dhe certifikuar me nje nga programet me te suksesshme te formimit te nje agjenti real estate, "CREATE 21".

Kompania jone punon intensivisht per te siguruar nje nivel te larte sherbimi te personalizuar te pronave te patundshme nepermjet sinqeritetit, besimit, sherbimit professional, komunikimit dhe pasionit per biznesin.

Kompania jone i siguron bleresve, shitesve dhe investitoreve ne prona te patundeshme, nje experience te plote dhe te gjithaneshme asistence dhe sherbimi pergjate gjithe procesit.

Kompania zhvillon aktivitetin e saj duke u udhehequr ne modelin e trajtimit dhe sherbimit te agjenteve te tij, klienteve, punonjesve dhe partnereve te biznesit, si nje familje e perbashket.